JXTC Espresso - шаблон joomla Продвижение

„Ukusi sa Vučja“, naziv je gastro-zabavnog programa koji će prvi put u subotu, 26. januara od 19 h, biti upriličen u Gradskoj kafani u Herceg Novom

Riječ o promociji i degustaciji domaćih, suhomesnatih proizvoda, vrhunskog kvaliteta, dobijenih od mesa organski hranjenih životinja sa farme kompanije NTC, koja se nalazi na Vučju kod Nikšića.

Prema riječima menadžera Gradske kafane, Božidara Markovića, želja im je da ljude iz Herceg Novog upoznaju i ponude im proizvode rađene bez bilo kakvih hemijskih aditiva:

„Moram istaći da pri uzgoju koristimo samo organsko povrće i žitarice, a proces obrade i sušenja obavlja se po tradicionalnoj recepturi u našoj sušari na Vučju, na 1300 mnv, procesom hladnog dimljenja, uz upotrebu isključivo bukovog drveta. Proizvodi ne sadrže nikakve hemijske dodatke i rađeni su u ograničenim količinama, kako bismo tržište obogatili novim asortimanom“, kazao je Marković.

Farma kompanije NTC na Vučju relativno je mlada, fokus je trenutno na proizvodnji ovčijeg i svinjskog mesa:

„Dio tih proizvoda zainteresovani će moći da degustiraju u subotu. Na meniju će biti kobasica, slanina, zatop, pita od sira i praziluka, suvi vrat, pečenica, ovčiji košet, pečena plećka u hlebu i naravno kajmak“, dodaje on.

Svi ovi specijaliteti, koji su neizostavan dio nacionalne kuhinje Crne Gore, biće u subotu ponuđeni po veoma pristupačnoj cijeni večere od 8 eura. Sve dodatne informacije o proizvodima, eventualnim porudžbama, zainteresovani će moći da dobiju tokom večeri. Za zabavni dio programa pobrinuće se orkestar Romanca iz Podgorice.

Rezervacije se mogu obaviti na broj telefona 068 005 111.

Gradska Kafana Herceg Novi

~ Welcome ~