JXTC Espresso - шаблон joomla Продвижение

Međunarodna konferencija o regionalnoj saradnji, na temu “Destinacija kao brend” u organizaciji BAHA – Balkan Alliance of Hotel Associations, biće održana  u Gradskoj kafani Herceg Novi od 14. – 17. juna, saopšteno je iz kompanije  Lighthouse, koja je domaćin konferencije.

Skupu će prisustvovati eminentni turistički radnici iz regiona, poslanici i članovi ministarstava zemalja učesnica. Najavljeni su ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, pomoćnik ministra Marko Petričević, direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić, predstavnik BAHA Georgije Genov, pomoćnica ministra za turizam Republike Srbije Renata Pindžo, direktor TO Srbije Igor Kovačević, direktorica TO Dubrovnik Romana Vlašić, međunarodni konsultant iz Beograda, Miloš Milovanović.

U ime grada domaćina, u radu konferencije učestvovaće v.d. direktorica TO HN Bojana Blagojević, savjetnica za kulturu i turizam u Opštini Herceg Novi Nataša Martić i predsjednik Izvršnog odbora Turističke organizacije, Goran Čolović.

Na panel diskusiji na temu “Nelojalna konkurencija u hoteljerstvu – Značaj i uloga hoteljerstva u brendiranju turističke destinacije, Menadžment ili franšiza kao model upravljanja” govoriće predsjednik CTU-a  Žarko Radulović, predsjednik Odbora za turizam Privredne komore Crne Gore Dragan Purko Ivančević, direktor Falkenstiner hotela Aleksandar Vasilijević, direktor MK hotela Nikola Avram.

Na temu “Destinacija kao brend” glavni uvodničari biće Roger Pride – Velika Britanija, (koautor knjige “Destinacija kao brend” u izdanju izdavačke kuće CLIO iz Beograda), Dušan Kovačević (Osnivač i nosilac projekta EXIT Novi Sad).

Gradska Kafana Herceg Novi

~ Welcome ~