JXTC Espresso - шаблон joomla Продвижение

Prvi regionalni likovni susreti, na kojima će učestvovati 15 umjetnika iz Crne Gore i regiona, počinju danas, u hotelu Lighthouse u Igalu i Gradskoj kafani.

Raznovrsnost stilova, tehnika, poetika koji ovi umjetnici njeguju, učiniće da kvalitet umjetničkih djela bude na visokom nivou, samim tim što su pozvani mladi i umjetnici starije generacije.

Takođe, u radu ove selekcije učestvovaće i lokalni umjetnici, dok će otvoreni atelje na terasi Gradske kafane u Herceg Novom biti slobodan za zainteresovane svih uzrasta.

–      Ideja vodilja ovog okupljanja jeste da oživimo interesovanje za likovnu umjetnost, kao i da pružimo  priliku, prvenstveno mladima, da  vide rad ovih sjajnih umjetnika u samom procesu stvaranja – navodi direktor marketinga i prodaje hotela Lighthouse, Jovan Mićunović.

Na likovnim susretima učestvovaće: Džeko Hodžić, Maja Skenderović, Vladan Terzić, Maja Ćuk, Mišo Filipovac, Esma Sabić, Rade Ratko Vujačić, Katarina Stojanović, Momir Armuš, Jelena Pjević, Jasna Opavski, Mišo Vemić, kao i lokalni umjetnici, Vojo Kilibarda, Jovana Vujović i Boris Šuberić.

Likovni susreti trajaće narednih deset dana.

Gradska Kafana Herceg Novi

~ Welcome ~