JXTC Espresso - шаблон joomla Продвижение

Gradska kafana u Herceg Novom biće u petak, 15. februara centar još jedne izuzetne gastro-muzičke večeri, orjentisane ka klapskoj muzici i specijalitetima mora.

„Barka mala“, naziv je višesatnog programa u kojem će se predstaviti čak 8 vokalnih sastava iz Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve i Berana.

U muzičkom programu učestvuju VIS Kaldana, kao domaćin, zatim klape Jadran i Bellezza iz Tivta, Maris iz Kotora, O’dive bell canto iz Berana, Harmonija iz Budve i vokalna grupa Lira iz Herceg Novog. Specijalni gosti večeri biće splitska klapa Šufit.

Menadžer Gradske kafane, Božidar Marković, za Radio Jadran priča da je interesovanje ogromno, te da je ostalo još vrlo malo mjesta:

– Ovakav program organizujemo prvi put i nadamo se da će ovo zaista biti veče za pamćenje. Ostalo je još malo karata u prodaji, a zbog velikog interesovanja, morali smo „aktivirati“ i srednji sprat kafane, galeriju – navodi on.

Kad je riječ o gastronomskom dijelu večeri, kuvari Gradske kafane pripremaju raznovsrtan meni. U prvom „gangu“ (pjatu) biće taljatele sa tunom, inćunima i čerijem, u drugom – riblji ražnjić sa povrćem. Za dezert, štrudla sa jabukama i sladoled od vanilije.

Cijena ulaznice je 5, a večere 10 eura. Sve detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti u Gradskoj kafani.

Gradska Kafana Herceg Novi

~ Welcome ~